Parlamentné voľby sa blížia, ako bude vyzerať nová Národna rada SR?

NETKY.SK • 16 December 2019, 17:35 • 2 min
Parlamentné voľby sa blížia, ako bude vyzerať nová Národna rada SR?

Voľby do NRSR sa blížia každým dňom. Kampane politických strán sú v plnom prúde, na billboardoch v mestách sa objavujú známe, ale aj nové politické tváre. Kto kandiduje a ako voľby dopadnú?

slovakia

left justify in out

Volebné preferencie december

Svoju kandidátku do volieb 2020 odovzdá až 25 politických strán. Podľa decembrových výskumov agentúry Focus stále vedie strana Smer – SD, druhou najsilnejšou stranou je ĽSNS, nasleduje PS/Spolu, Za ľudí a OĽaNO. Menej ako 7 percent má Sme rodina, KDH, SaS, SNS či Most-Híd.

 

 

img

 

Termín volieb

Voľby do NRSR sa uskutočnia 29. február 2019.

 

img

 

Ktorá strana je Vám najsympatickejšia?

Ani nášmu portálu neušlo, že súboj o kreslá v parlamente je každým dňom čoraz viac intenzívny, a práve preto prinášame našim čitateľom možnosť voľby. Na našej podstránke môžete hlasovať za favorita, ktorý je hodný vášho drahocenného hlasu. Takisto sa môžete zapojiť do hlasovania aj na našich sociálnych sieťach vďaka pravidelným anketám: Facebook Netky.skInstagram Netky.sk. V sekcii "Parlamentné voľby" nájdete všetky dôležité informácie týkajúce sa volieb, ale aj graf, ktorý zobrazuje volebné preferencie našich čitateľov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies