Skupiny Kryštof a Desmod vystúpia v Bratislave na jednom pódiu

NETKY.SK • 2 Júl 2013, 12:26 • 2 min
Skupiny Kryštof a Desmod vystúpia v Bratislave na jednom pódiu

BRATISLAVA - Na jednom koncertnom pódiu počas jedného letného večera vystúpia na spoločnom dvojkoncerte dve výborné kapely Kryštof a DESmod. Stane sa tak vo štvrtok 25. júla v bratislavskej Aegon aréne NTC vo forme open air koncertu pod otvorenou strechou.

slovakia

left justify in out

Každá z týchto dvoch skupín patrí medzi to najpopulárnejšie na území svojej rodnej krajiny. Nitrianska kapela DESmod má na svojom konte 11 albumov vrátane výberovky a dvoch DVD s nahrávkami ich koncertných vystúpení. V závere minulého roka vydali Javorový album, na ktorom fanúšik nájde ich známe hity v akustickej podobe za účasti zaujímavých hostí, akými boli na tejto platni Ivan Tásler, Marie Rottrová, Jiří Stivín, Miro Šmajda, Marta Jandová a Close Harmony Friends.

Moravská kapela Kryštof, zoskupená okolo charizmatického speváka a herca Richarda Krajča, vydala rovnako ako Desmod doteraz 11 albumov vrátane jedného koncertného a Best Of albumu, z toho CD Jeviště vyšlo vo dvoch verziách. Ich najnovší album Inzerát ich opäť katapultoval na vrchol predajných hitparád a turné, ktoré nasledovalo, prekonalo všetky očakávania, pretože športové haly mali beznádejne vypredané. 

DESmod aj Kryštof získali vo svojich domácich hudobných teritóriách takmer všetky ocenenia, ktoré im mohli ich fanúšikovia alebo odborná verejnosť udeliť. Spoločný koncert bude určite zážitkom pre priaznivcov oboch skupín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies