Skupina The Jacksons začína dnes v Kanade severoamerické koncertné turné

NETKY.SK • 21 Jún 2012, 07:21 • 2 min
Skupina The Jacksons začína dnes v Kanade severoamerické koncertné turné

Skupina The Jacksons začína dnes v Kanade severoamerické koncertné turné - Kultúra Koncertné turné americkej skupiny The Jacksons, prvé po takmer troch desaťročiach, sa dnes večer začína vystúpením v kasíne v kanadskom meste Rama, asi 100 km severne od To

slovakia

left justify in out

img

Koncertné turné americkej skupiny The Jacksons, prvé po takmer troch desaťročiach, sa dnes večer začína vystúpením v kasíne v kanadskom meste Rama, asi 100 km severne od Toronta.
      Pre bratov predčasne zosnulého nekorunovaného kráľa popu Michaela Jacksona, ktorý podporí súrodencov pri tejto príležitosti aspoň virtuálne v podobe projekcií záznamov, by šnúra koncertov mala viesť následne cez 15 miest Spojených štátov.
      Niekdajšia chlapčenská skupina The Jackson 5 zo 60. rokov minulého storočia sa v 70. rokoch stala odrazovým mostíkom pre najmladšieho z jej členov Michaela na jeho neuveriteľnej sólovej dráhe. S nahrávkami Jacksonovcov, ktorí sú od roku 1997 členmi Rokenrolovej siene slávy, sa však tiež predalo viac ako 100 miliónov kusov nosičov zvukových záznamov.
      Naposledy koncertovali The Jacksons v roku 1984, odvtedy absolvovali už iba jediné vystúpenie v roku 2001.
      Najstarší zo súrodencov Jackie Jackson (61) označil Unity-Tour za sen, ktorý sa stal skutočnosťou, jeho mladší brat Jermaine (57) pripomenul, že aj Michael, ktorý je u Pána Boha v nebi, si želal, aby si všetci spoločne zaspievali, aby legenda žila.
      Viacero koncertov rodinnej formácie je vypredaných, vstupenky na väčšinu z nich sú však ešte v predaji.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies