Skupina Smola a Hrušky predstavila nový singel a VIDEOklip

NETKY.SK • 13 September 2016, 10:16 • 2 min
Skupina Smola a Hrušky predstavila nový singel a VIDEOklip

BRATISLAVA - Slovenská kapela Smola a Hrušky predstavila nový singel s názvom Profesor lásky. Autorom skladby je frontman kapely Jozef “Spoko” Kramár, o text sa postaral Vlado Krausz.

slovakia

left justify in out

Formácia zároveň k piesni zverejnila prostredníctvom služby YouTube aj videoklip. Novinku, ktorá sleduje svadbu a jej následnú oslavu, nakrúcali v Slovenskom raji. "Pieseň Profesor lásky vznikla v období, keď sa udialo niekoľko životných príbehov a zažil som situácie, ktoré pozná hádam každý hudobník a to, keď sa fanúšička zamiluje do svojho idola. Napriek tomu, že skladba má výrazne popové aranžmány, pozornému uchu neujde aj štipka recesie a irónie, ktoré umocňuje aj vizuálna podoba skladby a som veľmi rád, že sa podarilo napriek náročnosti natáčania a početnému komparzu, dosiahnuť takýto skvelý výsledok. Už teraz máme naozaj veľmi pozitívne reakcie od našich fanúšikov a veríme, že čoskoro budú Profesora lásky počuť aj z našich slovenských či českých rádií,“ vyjadril sa líder skupiny Spoko.

 


Formácia momentálne pripravuje ďalšie novinky a zároveň sa chystá na budúci rok, keď oslávia 20. výročie. Fanúšikovia a fanúšičky sa tak môžu tešiť na nové turné, novú koncertnú show, album či dokonca knihu.


Kapela Smola a Hrušky vznikla roku 1997. Šesťčlenná formácia má na konte albumy ako Jeseň 2003 (2003), Na chate (2005), Kameň Papier Nožnice (2008), Lajfka (2010) a Palec hore (2012). Okrem toho vydala DVD 13 životov / Live in Topfest (2010), Best On 1997 - 2015 (2015) a CD a DVD Unplugged Live in Spišské Divadlo (2016). Medzi najznámejšie skladby skupiny patria Honey Honey, Fajčiť treba, Lovesong, Tangá, Analog Digital, Na čom záleží, Pridaj si ma, Matura, Hit či Svokra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies