Skupina Metronomy zverejnila skladbu Night Owl

NETKY.SK • 21 Jún 2016, 14:09 • 2 min
Skupina Metronomy zverejnila skladbu Night Owl

BRATISLAVA - Anglická skupina Metronomy zverejnila pieseň Night Owl pochádzajúcu z pripravovaného štúdiového albumu Summer 08.

slovakia

left justify in out

Klip, ktorý režíroval francúzsky hudobník a režisér Mr. Oizo, plánuje kapela sprístupniť v najbližších týždňoch. Ich piata štúdiovka vyjde 1. júla a podľa slov frontmana skupiny Josepha Mounta, bude pokračovaním nahrávky Nights Out (2008).

 

"Chcel som nahrať svižnejší album," povedal 34-ročný hudobník v apríli pre britský magazín Q. V relácii Annie Mac na rozhlasovej stanici BBC Radio 1 v máji tiež uviedol, že nahrávka Summer 08 je tou najzábavnejšou vecou, akú urobil. Zverejnili z nej už skladbu Back Together či singel Old Skool.


Formáciu Metronomy založil v roku 1999 spomínaný Joseph Mount. V súčasnosti v nej pôsobia aj Oscar Cash, Anna Prior a Olugbenga Adelekan. Zatiaľ posledný album Love Letters vydali v marci 2014.

 

Nahrávka sa dostala na siedme miesto v UK Charte, čo je najväčší úspech skupiny v tomto rebríčku. Na konte majú tiež niekoľko EP nahrávok a single ako The Look, The Bay alebo Love Letters. Okrem toho sa postarali o remixy skladieb interpretov ako Gorillaz, Franz Ferdinand, Klaxons, Goldfrapp, Kate Nash, Lady Gaga či Lykke Li.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies