Škrtel: Zbabraná sezóna nám dodá extra motiváciu

NETKY.SK • 29 Jún 2015, 19:23 • 2 min
Škrtel: Zbabraná sezóna nám dodá extra motiváciu

LIVERPOOL - Kapitán slovenskej reprezentácie Martin Škrtel sa už nemôže dočkať štartu letnej prípravy futbalistov FC Liverpool pred sezónou 2015/2016.

slovakia

left justify in out

 Hráči "The Reds" sa začiatkom júla stretnú v tréningovom centre Melwoode a pokúsia sa napraviť nevydarený predchádzajúci ročník. Zverenci severoírskeho trénera Brendana Rodgersa v ňom v konečnej tabuľke najvyššej anglickej súťaže Premier League obsadili šiestu priečku a uzavreli ho debaklom 1:6 na pôde Stoke City v poslednom kole.

 

"Keď prehráte alebo máte zbabranú sezónu, vyvolá to príšerný pocit, smútok a sklamanie. S nikým sa nechcete zhovárať. Nekopal som do steny ani nekričal, ale zostane to vo vás dlhý čas," priznal 30-ročný stredný obranca v najnovšom vydaní magazínu LFC, citovala ho oficiálna klubová webstránka. 

 

Martin Škrtel však vie, čo musia "červení" urobiť, aby v nasledujúcom ročníku dosiahli lepšie výsledky: "Vždy sa snažím preskúmať, prečo sme prehrali, alebo z akého dôvodu som nepodal ideálny výkon. Myslím si, že je to potrebné, bez toho nezistíte príčinu neúspechu. Existuje len jedno miesto, na ktorom môže prísť k náprave - tréningové ihrisko. Treba na ňom tvrdo drieť a zlepšiť sa." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies