Školáčka vypila energetický nápoj a ochrnula na polovicu tela!

NETKY.SK • 12 Marec 2016, 10:35 • 2 min
Školáčka vypila energetický nápoj a ochrnula na polovicu tela!

LONDÝN - Caitlin Fraserová (13) si pred školou v škótskom North Lanarkshire kúpila energetický nápoj, ktorý jej prevrátil život naruby. Z vyučovacej hodiny ju museli previesť do nemocnice. Študentka po tom čo vypila energetický nápoj ochrnula na polovicu tela!

slovakia

left justify in out

Privolaná sanitka ju previezla do nemocnice na podozrenie mŕtvice. “Urobili mi všetky potrebné testy, CT, EKG, zobrali mi krv. Potom ma previezli do inej nemocnice a som nemala ani potuchu čo sa deje. Veľmi som sa bála” spomína dievča.

 

V škole prišlo študentke zle a potom oznámila učiteľke, že si necíti celú pravú stranu. “Moja tvár akoby odpadla a ja som si hovorila čo sa deje. Po dvoch minutách som si necítila polovicu svojho tela”, popísala Caitlin, ktorá patrí medzi najlepších žiakov školy.

 

Testy ukázali, že dievča malo v tele veľmi veľa kofeínu, práve z energetického nápoja Emerge. “Kupovala som si nápoj každý deň cez prestávku v stánku so zmrzlinou pred školou a aj v iných obchodoch”, prezradila  trinásťročná Britka. Kupovali si ho bežne aj ďalšie deti. 

 

Teraz Caitlin aj so svojou mamou snažia varovať pre nebezpečným nápojom Emerge. “Doktori povedali, že keď budem piť tieto nápoje ďalej môžem dostať zástavu srdca", povedalo dievča.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies