Skalica s novým trénerom, Horný skončil

NETKY.SK • 24 Máj 2016, 17:13 • 2 min
Skalica s novým trénerom, Horný skončil

SKALICA - Futbalisti MFK Skalica, ktorým sa v nováčikovskej sezóne nepodarilo udržať vo Fortuna lige aj na nasledujúci ročník, budú mať nového trénera.

slovakia

left justify in out

Neúspešná záchranárska misia 59-ročného Štefana Horného, ktorý sa vrátil na lavičku MFK na konci októbra a viedol mužstvo od 15. kola, sa podľa správy zo skalického klubu sprostredkovanej členom predstavenstva Marekom Gulom končí. Vedenie sa rozhodlo s ním nepredĺžiť kontrakt.

 

"Momentálne prebiehajú rokovania s novými kandidátmi s tým, že klub bude mať v budúcej sezóne v druhej lige najvyššie ciele. Vedenie MFK Skalica vyjadruje poďakovanie trénerovi Hornému za odvedenú prácu, za pozitívny vzťah ku klubu a zároveň praje úspechy v ďalšej trénerskej práci," uvádza sa v stanovisku tímu zo Záhoria.


MFK Skalica ďalej jednoznačne dementuje nepravdivé správy o nevyplatených mzdách pre hráčov, ktoré zazneli počas piatkového priameho televízneho prenosu.


Skaličania vo svojej premiérovej sezóne medzi slovenskou elitou nazbierali v 33 stretnutiach 24 bodov a v konečnej tabuľke obsadili posledné 12. miesto. Za MFK Zemplín Michalovce na 11. priečke znamenajúcej záchranu zaostali o 5 bodov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies