Skalica má problémy s obrancami, zranil sa i Gründling

NETKY.SK • 15 September 2014, 14:35 • 2 min
Skalica má problémy s obrancami, zranil sa i Gründling

SKALICA - Hokejisti HK 36 Skalica dohrávali nedeľňajší zápas najvyššej slovenskej súťaže doma s HKM Zvolen len s piatimi obrancami.

slovakia

left justify in out

Do zápasu vstúpili zverenci Štefana Megu so šiestimi zadákmi. "Maťo Gründling mal po druhej tretine problémy s ramenom a zápas nedohral," uviedol na klubovom webe po prehre 2:4 tréner Štefan Mega.

 

Situáciu v zadných radoch Skalice by mohol zlepšiť návrat Ivana Jankoviča do zostavy. "Mal by v utorok nastúpiť, no isté to ešte nie je. Desať dní nebol na ľade pre problémy s brušným svalstvom. Pavešic má ešte stále problémy s rukou, navyše najnovšie má i angínu. Nakoľko máme len osem obrancov, z toho časť zdravotne indisponovanú, musíme hrať v oklieštenej zostave," vysvetľoval Štefan Mega, ktorého zverencov čaká v utorok súboj na ľade Dukly Trenčín. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies