Simple Plan sa predstavia v Prahe aj Viedni

NETKY.SK • 1 December 2015, 10:18 • 2 min
Simple Plan sa predstavia v Prahe aj Viedni

BRATISLAVA - Kanadská rocková kapela Simple Plan odštartuje 24. februára mesiac trvajúce európske turné k pripravovanému albumu Taking One For The Team, ktorý vyjde päť dní predtým.

slovakia

left justify in out

V rámci koncertnej šnúry vystúpia aj v Prahe a Viedni. V českej metropole zahrajú 5. marca v Malej športovej hale a o deň neskôr sa predstavia vo viedenskom Gasometri. Predskokanom na celom turné bude americká formácia Ghost Town.


Skupina Simple Plan vznikla v roku 1999 v Montreale a jej zostavu tvoria Pierre Bouvier (spev, gitara), Chuck Comeau (bicie), Jeff Stinco, Sébastien Lefebvre (obaja gitara) a David Desrosiers (basgitara). Debutovali v roku 2002 albumom No Pads, No Helmets... Just Balls, po ktorom nasledovali štúdiovky Still Not Getting Any... (2004), Simple Plan (2008) a Get Your Heart On! (2011). Okrem toho majú na konte aj dve živé nahrávky a tri EP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies