SIEA plánuje vyhlásiť výzvu na rozvoj účinnejších systémov CZT do konca februára

NETKY.SK • 16 Február 2017, 14:58 • 2 min
SIEA plánuje vyhlásiť výzvu na rozvoj účinnejších systémov CZT do konca februára

BRATISLAVA - Slovenská inovačná a energetická agentúra (SIEA) ako sprostredkovateľský orgán pre Operačný program Kvalita životného prostredia plánuje vyhlásiť výzvu zameranú na rozvoj účinnejších systémov centralizovaného zásobovania teplom (CZT) prostredníctvom výstavby, rekonštrukcie a modernizácie rozvodov tepla do konca februára. Informovala o tom SIEA.

slovakia

left justify in out

Oprávnenými žiadateľmi sú fyzické alebo právnické osoby, ktoré podnikajú v tepelnej energetike na základe a v súlade s povolením podľa zákona o tepelnej energetike (oprávnením na podnikanie na výrobu a rozvod tepla alebo na rozvod tepla) a majú predmet vykonávania hospodárskej činnosti v tepelnej energetike (rozvod tepla alebo výrobu tepla a rozvod tepla) uvedený v príslušnom registri.

 

Výzva bude podľa SIEA otvorená do vyčerpania alokácie. Indikatívna výška finančných prostriedkov určených na výzvu je 130 miliónov eur. Konkrétne podmienky výzvy budú známe v deň zverejnenia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies