Shia LaBeouf skúšal pri príprave filmu drogy

NETKY.SK • 15 November 2013, 15:07 • 2 min
Shia LaBeouf skúšal pri príprave filmu drogy

LOS ANGELES - Americký herec Shia LaBeouf užil pri príprave na rolu vo filme Charlie Countryman (2013) nesprávnu drogu.

slovakia

left justify in out

Postava, ktorú vo filme stvárnil, mala podľa scenára užívať extázu. Herec však užil LSD, hoci režisér filmu Fredrik Bond tvrdí, že do užívania drog herca nikto nenútil. "Podľa scenára malo ísť o Karpatskú extázu, špeciálnu drogu, ktorú je možné zohnať iba v hosteloch v Bukurešti," reagoval na správu Bond. "Neviem, prečo bral LSD. V scenári to vždy bola extáza," dodal.

LaBeouf vo filme Charlie Countryman hrá mladého muža, ktorý cestuje do Bukurešti po tom, čo sa mu vo sne zjaví mŕtva matka. Počas cesty sa zamiluje do Gabi (Evan Rachel Wood), manželky žiarlivého gangstra, ktorého hrá Mads Mikkelsen. Pre milostný pomer sa LaBeouf zamotá do bukureštského podsvetia. 

Dvadsaťsedemročný Shia LaBeouf zaujal v roku 2004 vo filme Ja, robot. Neskôr si zahral v snímkach Constantine (2005), Atentát v Ambassadore (2006) a celosvetovú popularitu mu priniesol prvý film zo série Transformers (2007). Nasledovali úlohy v snímkach Disturbia (2007), Indiana Jones a Kráľovstvo krištáľovej lebky (2008) či New York, milujem ťa (2009), druhý film zo série Transformers s podtitulom Pomsta porazených (2009), dráma Wall Street: Peniaze nikdy nespia (2010) a Transformers 3 (2011). V októbri minulého roku mala v slovenských kinách premiéru krimidráma Zem bez zákona, v ktorej si LaBeouf zahral spolu s Tomom Hardym, Jessicou Chastain, Jasonom Clarkom, Garym Oldmanom, Miou Wasikowskou a Guyom Pearceom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies