Shia LaBeouf a Mia Goth sa zasnúbili

NETKY.SK • 17 Marec 2016, 09:47 • 2 min
Shia LaBeouf a Mia Goth sa zasnúbili

NEW YORK - Americký herec Shia LaBeouf a jeho britská priateľka Mia Goth sa zasnúbili. Informoval o tom magazín Us Weekly odvolávajúc sa na anonymné zdroje.

slovakia

left justify in out

Podľa jedného z nich na začiatku tohto mesiaca 29-ročný rodák z Los Angeles povedal predavačovi v potravinách, že sa chystajú zosobášiť. Ďalší sa vyjadril, že videl Goth s diamantovým zásnubným prsteňom na prste. Vo februári sa o herečke počas jedného zo svojich umeleckých projektov LaBeouf vyjadril ako o svojej snúbenici, avšak jeho zástupca túto situáciu zatiaľ nekomentoval.


O zásnubách dvojice sa hovorilo už vlani, keď sa Goth objavila na parížskom týždni módy s prsteňom na prstenníku. V júli sa však diskutovalo o ich možnom rozchode spôsobenom nahrávkou, na ktorej sa herec svojej partnerke vyhráža. V októbri ich už znova videli spolu. LaBeouf a Goth tvoria pár od roku 2012, keď sa stretli pri nakrúcaní filmu Nymfomanka II. Larsa von Triera.
Shia LaBeouf zaujal v roku 2004 vo filme Ja, robot. Neskôr si zahral v snímkach Constantine (2005), Atentát v Ambassadore (2006) a celosvetovú popularitu mu priniesol prvý film zo série Transformers (2007).

 

Nasledovali úlohy v snímkach Disturbia (2007), Oko dravca (2008), Indiana Jones a Kráľovstvo krištáľovej lebky (2008), New York, milujem ťa (2008), Transformers: Pomsta porazených (2009), Wall Street: Peniaze nikdy nespia (2010), Transformers 3 (2011), Zem bez zákona (2012), Pravidlá mlčania (2012), The Necessary Death of Charlie Countryman (2013) či už spomínanom dvojdielnom filme Nymfomanka. Predvlani ho diváci a diváčky mohli vidieť vo vojnovej dráme Železné srdce, v ktorej si zahral po boku Brada Pitta, Logana Lermana či Michaela Peňu.


Mia Goth sa okrem herectva venuje aj modelingu. Do povedomia divákov a diváčok sa dostala hraním v druhej časti už skôr spomínanej erotickej drámy Nymfomanka, sci-fi The Survivalist (2015) či dobrodružnej snímke Everest (2015). Účinkovala tiež napríklad v seriáli The Tunnel (2013).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies