Sexuálny škandál v Humennom: Učiteľka (31) sexovala so svojím žiakom (12)!

NETKY.SK • 14 November 2013, 11:12 • 2 min
Sexuálny škandál v Humennom: Učiteľka (31) sexovala so svojím žiakom (12)!

HUMENNÉ – Sexuálny škandál otriasa východoslovenským mestom Humenné! Prípad o akom v našich končinách počujeme len zriedka sa stal na základnej škole. Slovenčinárka Dana (31) je obvinená zo sexuálneho pomeru s jej žiakom (12). Učiteľka je údajne aj tehotná!

slovakia

left justify in out

Vzťah tridsaťjedenročnej slovenčinárky Dany s jej žiakom trval údajne aspoň pol roka. Dana bola triedna 7. B na základnej škole v Humennom a jej „obeť“ údajne chodila do 7. A. Náklonnosť učiteľky k žiakovi potvrdila aj chlapcova stará mama. „Lákala ho na zmrzlinu, volala ho na bicykel a on išiel,“ povedala pre TV JOJ chlapcova babka.

Sexuálny styk sa mal odohrávať v byte učiteľky, v ktorom žije spolu s manželom, synom a taktiež aj so svojou matkou. Podľa polícia učiteľke Dane hrozí za sexuálny styk s jej nezletilým žiakom až 12 rokov za mrežami. "V prípade bolo vznesené obvinenie pre zločin sexuálneho zneužívania a prečin ohrozovania mravnej výchovy mládeže, kde obvinenému v prípade dokázania viny hrozí až 12-ročné väzenie," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.

 

Kde sa mal uvedený prípad na území kraja odohrať, hovorkyňa nekonkretizovala. "Vzhľadom na citlivosť kauzy polícia ďalšie informácie poskytovať nebude."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies