Sexi herečka Sofia Vergara: Je z nej blondína!

NETKY.SK • 27 Marec 2013, 11:30 • 2 min
Sexi herečka Sofia Vergara: Je z nej blondína!

LOS ANGELES - Kolumbijská herečka Sofía Vergara, pre ktorú sú charakteristické dlhé hnedé vlasy, sa vrátila k svojej prirodzenej farbe. Blond hrivu už predviedla na fotografii, ktorú zverejnila na Twitteri.

slovakia

left justify in out

"Som pripravená na leto," napísala. Hviezda seriálu Moderná rodina (2009), sa blond vlasov pred rokmi vzdala pre kariéru. "Keď som začínala s herectvom, chodila som na konkurzy a nevedeli ma nikam zaradiť, pretože som mala krivky a prízvuk, no zároveň som bola blondínka," vysvetlila ešte v roku 2010 pre magazín Self. "Mysleli si, že každý človek z Latinskej Ameriky vyzerá ako Salma Hayek. Keď som si prefarbila vlasy na tmavé, hovorili si: 'Och, ona je to sexi dievča z Latinskej Ameriky,'" povedala.

Rodáčka z kolumbijskej Barranquilly je známa predovšetkým ako Gloria Delgado-Pritchett z komediálneho seriálu Moderná rodina. Za svoj výkon si vyslúžila tri nominácie na Zlatý glóbus i na Emmy a spolu s hereckými kolegami zo seriálu získala tri Screen Actors Guild Awards v kategórii Najlepšie herecké obsadenie komediálneho seriálu. Vergara si zahrala tiež vo filmoch Štyria bratia (2005), Šmolkovia (2011), Silvestrovská noc (2011) či The Three Stooges (2012). V roku 2000 jej diagnostikovali rakovinu štítnej žľazy, z ktorej sa jej podarilo vyliečiť. V roku 2008 ju magazín Maxim zaradil na 62. miesto svojho rebríčka najpríťažlivejších žien sveta a nechýbala ani v rebríčku 50 najkrajších ľudí magazínu People.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies