Severovýchod USA zasiahla druhá vlna silného sneženia

NETKY.SK • 14 Február 2014, 11:12 • 2 min
Severovýchod USA zasiahla druhá vlna silného sneženia

ATLANTA - Obrovská snehová búrka priniesla už po druhýkrát za sebou husté sneženie na severovýchod Spojených štátov. Okolo 550 000 príbytkov a firiem ostáva v oblasti bez elektrickej energie, pričom búrka si podľa televízie BBC doteraz vyžiadala najmenej 22 obetí.

slovakia

left justify in out

Už začiatkom mesiaca Washington DC, Detroit, Boston, Chicago, New York a St. Louis zaznamenali dva až trikrát toľko snehu, ako je normálne počas zimnej sezóny. Vo regióne hlavného mesta napadlo do štvrtku 38 centimetrov snehu.

Druhá vlna sneženia, ktorá sa začala vo štvrtok večer, by mala najviac zasiahnuť štáty Connecticut and Massachusetts. Meteorológovia však sľubujú, že počasie sa na víkend zlepší. Vo štvrtok zrušili podľa stránky FlightAware.com v regióne 6 500 letov, v piatok ich doteraz škrtli ďalších tisíc. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies