Seriál Dexter sa definitívne skončí ôsmou sériou

NETKY.SK • 27 Jún 2012, 20:07 • 2 min
Seriál Dexter sa definitívne skončí ôsmou sériou

Seriál Dexter sa definitívne skončí ôsmou sériou - Kultúra Fanúšikov populárneho kriminálneho seriálu Dexter (2006) čakajú už len dve série. Výkonná producentka Sara Colleton potvrdila, že ôsma séria bude zároveň posledná.

slovakia

left justify in out

img

Fanúšikov populárneho kriminálneho seriálu Dexter (2006) čakajú už len dve série. Výkonná producentka Sara Colleton potvrdila, že ôsma séria bude zároveň posledná. "Chceli sme to ukončiť už tento rok, ale televízia (Showtime, pozn. SITA) nás presvedčila, že najlepšie bude, ak to urobíme o dva roky. Istým spôsobom je to teda záver trvajúci dve série. Už sme to vymysleli a vieme, ako sa to skončí. Budúci rok bude určite Dexterov posledný. Stopercentne," vyjadrila sa. "Nevieme, aká bude záverečná scéna, ale vieme, kam seriál smeruje. Všetci chceme, aby si udržal vysokú úroveň až do samého konca," dodala.

Hlavnú postavu seriálu, Dextera Morgana, stvárňuje Michael C. Hall. Pracuje pre miamskú políciu a špecializuje sa na analýzu krvných vzoriek, no zároveň je sériovým vrahom. Zabíja však len tých, ktorí si to podľa neho zaslúžia. Je presvedčený, že nemá žiadne emócie, a neustále pracuje na tom, aby sa správal normálne a okoliu nepripadal podozrivý. Prvá séria bola založená na románe Jeffa Lindsayho Darkly Dreaming Dexter (2004, v českom preklade Drasticky děsivý Dexter), ostatné tvorili nezávisle od spisovateľových kníh. Dexter si vyslúžil uznanie kritikov i divákov, pričom Michael C. Hall za svoj výkon získal Zlatý glóbus či Screen Actors Guild Award. Na obrazovky televízie Showtime sa seriál vráti koncom septembra.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies