Séria zranení na bejzbalovom štadióne vo Fenway Parku pokračuje, na nosidlách vyniesli ďalšieho fanúšika

NETKY.SK • 3 September 2015, 11:17 • 2 min
Séria zranení na bejzbalovom štadióne vo Fenway Parku pokračuje, na nosidlách vyniesli ďalšieho fanúšika

BOSTON - Bejzbalový štadión bostonských Red Sox Fenway Park akoby priťahoval zranenia fanúšikov. V siedmej zmene stredajšieho zápasu zámorskej súťaže MLB s New York Yankees jeden z divákov tak veľmi túžil vlastniť loptičku smerujúcu do autu, že pri snahe chytiť ju spadol na betónový chodník.

slovakia

left justify in out

Rýchla zdravotná služba mu poskytla pomoc, tribúnu opustil na nosidlách, previezli ho do miestnej nemocnice s podozrením na otras mozgu. Už v stredu večer ho však mali prepustiť. Podľa očitého svedka zostalo na mieste nehody zakrvavené tričko.


Vo Fenway Parku nie je v tejto sezóne núdza o dramatické situácie v hľadisku. V júni zasiahla odlomená časť pálky do hlavy ženu sediacu v hľadisku. Diváčka bola v ohrození života, ale zotavila sa. O mesiac neskôr lopta trafila do tváre ženu, ktorá potrebovala ošetrenie v nemocnici. Predposledný prípad nastal len začiatkom tohto týždňa a do tretice naň doplatilo nežnejšie pohlavie. V pondelkovom súboji s Yankees sa hosťujúcemu Brianovi McCannovi vyšmykla pálka z ruky a zasiahla do lakťa diváčku.


Len minulý týždeň zaznamenali v MLB smrteľnú nehodu. Počas siedmej zmeny stretnutia medzi Atlantou a New York Yankees zahynul jeden z návšetvníkov, keď spadol z hornej galérie hľadiska na nižšie miesta na tribúnach štadióna Turner Field.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies