Séria Herthy sa skončila, Pekarík po piatich mesiacoch

NETKY.SK • 15 Február 2016, 12:46 • 2 min
Séria Herthy sa skončila, Pekarík po piatich mesiacoch

STUTTGART - Šesťzápasová séria bez prehry (3-3-0) v podaní futbalistov berlínskej Herthy v bundeslige 2015/2016 sa skončila v sobotu na trávniku rozbehnutého Stuttgartu (0:2).

slovakia

left justify in out

Iná optika tiež ukazuje, že zverenci Pála Dárdaia v najvyššej nemeckej súťaži na jar ešte nevyhrali (0-3-1) a klesli na 4. priečku tabuľky.

"Teraz je veľmi dôležité, aby sme zachovali pokoj," nabáda slovenský reprezentant Peter Pekarík, ktorý naskočil do súťažného diania premiérovo od septembrového zranenia a operácie ľavého ramena. "Z prvého zápasu po piatich mesiacoch som mal dobrý pocit, takže je škoda, že sme nezískali aspoň bod," vravel pre web svojho zamestnávateľa 29-ročný zadák, ktorý na pravom kraji obrany absolvoval celý duel.

Štvrtá Hertha má na konte rovnako 35 bodov ako tretí Leverkusen. Prípadná účasť v pohárovej Európe by pre Berlínčanov bola príjemným bonusom. Najmä je dôležité, že od predposledného Hoffenheimu ich delí pohodlný 20-bodový vankúš, čiže oblúkom sa teraz vyhnú záchranárskym prácam, čo ich neobišlo v uplynulej sezóne. V sobotu hostia ôsmy Wolfsburg, pred ktorým majú aktuálne päťbodový náskok. "Bude to kľúčový zápas. V ňom sa ukáže, či budeme ďalej miešať hore karty, alebo nie," povedal podľa Berliner Morgenpost Dárdai, pod vedením ktorého Hertha minulý týždeň po 35 rokoch postúpila do semifinále národného

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies