Senec chce vybudovať cyklistickú cestu na Bratislavskej

NETKY.SK • 17 August 2014, 10:30 • 2 min
Senec chce vybudovať cyklistickú cestu na Bratislavskej

BRATISLAVA - Senec chce vybudovať cyklistickú cestu na Bratislavskej ulici. Mesto už vyhlásilo výzvu na predkladanie ponúk, záujemcovia môžu svoje ponuky predkladať do 21. augusta do 11:00.

slovakia

left justify in out

Predpokladaná hodnota zákazky je 74 000 eur bez DPH. Vyplýva to z vestníka verejného obstarávania.

Mesto obstaráva vybudovanie cyklistickej cesty v úseku od Svätoplukovej ulice po budovu pošty. Cyklistická cesta má byť pritom samostatná a oddelená od chodníka. Šírka cyklistickej cesty bude 2,5 metra a chodník bude široký 2,25 metra. Cyklistickú cestu by mali začať stavať v druhej polovici septembra, mesto ju chce dokončiť do konca tohto roka.

 

Celková dĺžka cyklistickej cesty medzi Svätoplukovou ulicou a Tureckým domom je 580 metrov. Dĺžka samotného úseku so stavebnými úpravami od Svätoplukovej ulice po budovu pošty je 290 metrov. Územie je v zastavanej časti mesta na Bratislavskej ulici. V súčasnosti sa medzi existujúcou malou okružnou križovatkou na Svätoplukovej ulici a budovou pošty pri Bernolákovej ulici nachádza chodník so šírkou približne 2,50 metra. Chodník je pokrytý liatym asfaltom, ktorý tiež potrebuje obnovu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies