Potrebujem pivo, prosila z karantény babička a pivovar jej splnil sen

NETKY.SK • 16 Apríl 2020, 23:21 • 2 min
Potrebujem pivo, prosila z karantény babička a pivovar jej splnil sen

Fotografia 93-ročnej Olive Veronesiovej obletela minulý týždeň internet. Starenka pri okne pózuje s plechovkou zlatistého moku a ceduľou s nápisom "Potrebujem viac piva".

slovakia

left justify in out

Staršej dáme z amerického štátu Pensylvánia totiž doma ostávalo už len posledných dvanásť plechoviek. Fotky si všimol americký pivovar a okamžite ponúkol pomoc.

 

Zdieľalo ju 5 miliónov užívateľov

Virálna fotka pobavila minulý týždeň veľa ľudí, päť miliónov užívateľov ju zdieľalo na sociálnych sieťach ako príklad toho, že ani v izolácii nemusí človek strácať zmysel pre humor.

 

Šikovne potom zareagoval pivovar vyrábajúci pivo, ktoré Veronesiová na fotografii drží.

 

 

Pivovar sa potešil

"Keď sme videli jej odkaz, vedeli sme okamžite, že po tom musíme hneď zakročiť. Nielen, aby sme sa spojili s niekým, kto nám aj v tejto pandémii dokázal vyčarovať úsmev na tvári, ale aj preto, že to bola špeciálna príležitosť, ako vyjadriť svoju vďaku niekomu, kto je fanúšikom nášho piva Coors Light," uviedol hovorca pivovaru Molson Coors.

 

 

 

Dodal, že aj pred pandémiou by Veronesiovej želanie splnili. "Avšak v tejto dobe, priniesť niekomu aspoň kúsok radosti je to najmenej, čo môžeme urobiť," uviedol hovorca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies