Selesmaa pri vážení nahneval Kovácsa: "Dostane o to viac"

NETKY.SK • 28 September 2012, 06:40 • 2 min
Selesmaa pri vážení nahneval Kovácsa: "Dostane o to viac"

Selesmaa pri vážení nahneval Kovácsa: "Dostane o to viac"

slovakia

left justify in out

img

Hudobník proti trénerovi, aj tak by sa dal označiť hlavný zápas piatkového Galavečeru boxu - Hanuman Cupu 14 v Bratislave. Kým slovenský profiboxer Tomáš Kovács sa popri aktívnej kariére venuje mladým nádejam vo svojom klube, fínsky pästiar Sami Selesmaa je po odložení rukavíc gitaristom skupiny Le Dommage.
      Pri oficiálnom vážení zabrnkal Selesmaa miesto strún na nervy dosiaľ nezdolaného Kovácsa po tom, čo váha ukázala o vyše jeden kilogram navyše oproti stanovenému limitu 80 kg. Hoci sa manažéri oboch aktérov duelu džentlmensky dohodli a Selesmaa nemusel narýchlo zhadzovať prebytočné gramy, domáci borec ho za to mieni potrestať. "Nepáči sa mi, že nespravil požadovanú hmotnosť. Keď som to dokázal ja, mal tak spraviť aj on. O to väčšiu bitku dostane," vyhlásil Kovács.
      Tridsaťpäťročný Galanťan mieni zdolať fínskeho protivníka ešte pred uplynutím predpísaného časového limitu šiestich kôl a vyslať tak jasný signál smerom k najsilnejším organizáciám, že ešte mieni zabojovať o niektorý z prestížnych titulov. "Do zápasu idem s tým, že chcem jasne vyhrať. Viem, že Selesmaa tu bude mať aj niekoľko fanúšikov, aspoň si jeho prehru užijú naživo. Základ je víťazstvo, ale rád by som to ukončil pred limitom, nech môžem myslieť na titulový zápas," dodal boxer s bilanciou 20 víťazstiev (z toho 13 KO).
      Duel medzi Kovácsom a Selesmaaom v HANT Aréne na Pasienkoch bude posledným v rámci podujatia, nabitého boxom vo viacerých podobách. Okrem amatérskych boxerov vstúpia do ringu thajboxeri, kickboxeri podľa pravidiel K1 a tiež zápasníci MMA.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies