Selena Gomez návrhárkou! Pozrite si jej prvú vlastnú kolekciu

NETKY.SK • 27 Júl 2013, 12:40 • 2 min
Selena Gomez návrhárkou! Pozrite si jej prvú vlastnú kolekciu

Módnu kolekciu v rockovom duchu navrhla mladá americká speváčka a herečka na nadchádzajúcu jesennú a zimnú sezónu. Pozrite si video z jej prezentácie.

slovakia

left justify in out

Kolekcia NEO z dielne Adidas na sezónu jeseň a zima 2013 sa nesie v hravom rockovom štýle a zaujme určite prioritne mladšie ročníky. To však neznamená, že po sviežich a uletených kúskoch, ktorých je v kolekcii hojne, nemôžu siahnuť aj staršie ženy.

Usmievavá Selena predstavila svoju historicky prvú módnu kolekciu pred pár dňami v Berlíne. Pôsobila uvoľnene a rolu módnej návrhárky si očividne vychutnáva.

Celý život v kabelke


Na modelkách, ktoré mala počas šou k dispozícii, predviedla okrem iných kúskov zaujímavú koženú bundu, krátku vestičku z aktuálne populárneho denimu či veľkú kabelku, ktorú aj sama zbožňuje. Ako s úsmevom povedala, dievčatá si v nej zvyknú nosiť celý svoj život.

 

Z kolekcie obsahujúcej vyše päť desiatok kúskov Selene k srdcu najviac prirástli tenisky, ktoré mala počas šou na nohách. „Chcela som, aby boli čierne pásy na čiernom,“ prezradila o svojom zámere speváčka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies