Šéf inšpekcie žaluje Spišiaka aj Kaliňáka

NETKY.SK • 25 Júl 2013, 09:01 • 2 min
Šéf inšpekcie žaluje Spišiaka aj Kaliňáka

BRATISLAVA - Šéf inšpekcie ministerstva vnútra Ivan Ševčík, prvý policajný viceprezident Milan Lučanský a bývalý zástupca riaditeľ Úradu boja proti organizovanej kriminalite Jozef Mičieta žiadajú od minulého roka, aby im Jaroslav Spišiak vyplatil spolu 300.000 eur.

slovakia

left justify in out

Bývalého policajného prezidenta žalujú na viacerých súdoch za výrok o Karolovi Mellovi, ktorý je teraz na úteku v Belize. "Kým oni boli policajtmi, Mello bol sústavne na úteku. Keď odišli, podarilo sa nám ho zadržať," povedal kedysi Spišiak. Ako ďalej konštatuje autorka článku v denníku SME, žalovaným už nie je len Spišiak, ale na Okresnom súde v Prievidzi aj ministerstvo vnútra. Podľa hovorcu súdu Romana Tarabusa sa tak stalo "na návrh žalobcu", konkrétne Ševčíka. Šéf inšpekcie tak žaluje aj vlastného zamestnávateľa. Posledné pojednávanie malo byť tento týždeň, podľa Tarabusa bolo odročené. Požiadal o to Ševčíkov právnik, vraj rokuje o mimosúdnej dohode. Rokovanie potvrdil aj Spišiak, nechcel ho bližšie komentovať. Viac si možno prečítať v denníku na štvrtej strane v článku s názvom "Šéf inšpekcie žaluje aj Kaliňáka".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies