Scolariho vyzve na úvod ázijskej Ligy majstrov žena

NETKY.SK • 20 Február 2017, 12:08 • 2 min
Scolariho vyzve na úvod ázijskej Ligy majstrov žena

HONGKONG - Prvá žena na trénerskej lavičke klubu ázijskej futbalovej Ligy majstrov Čchan Jüen-tching nemohla dostať ostrieľanejšieho protivníka vo svojej premiére v súťaži. Jej zverenci z hongkonského klubu Eastern SC sa v stredu 22. februára predstavia v rámci základnej G-skupiny na pôde čínskeho Kuang-čou Evergrande, kde šéfuje realizačnému tímu Brazílčan Luiz Felipe Scolari.

slovakia

left justify in out

"Rozhodne neberieme zápas na ľahkú váhu. Očakávame náročný súboj, ale chceme vstúpiť do súťaže víťazstvom," povedal tréner brazílskych majstrov sveta z roku 2002. S Evergrande ovládol ázijskú Ligu majstrov v roku 2015, na konte má dva čínske tituly.   

Dvadsaťosemročná Čchan priviedla vlani Eastern SC k trofeji v najvyššej hongkonskej súťaži. "Som rada, že sa budem môcť stretnúť so Scolarim. Ázijská Liga majstrov nám ponúka vynikajúcu príležitosť naučiť sa niečo od úspešných tímov a zlepšovať sa. Chceme ukázať, že aj na našej strane je futbalová kvalita. Pre nás bude každý zápas v súťaži ťažký. Musíme sa zdokonaľovať za pochodu, ak chceme niečo dosiahnuť," uviedla priekopníčka medzi trénermi mužských tímov.       
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies