Scolari predpovedá Neymarovi v Barcelone skvelú budúcnosť

NETKY.SK • 13 August 2013, 13:59 • 2 min
Scolari predpovedá Neymarovi v Barcelone skvelú budúcnosť

RIO DE JANEIRO - Tréner brazílskej futbalovej reprezentácie Luiz Felipe Scolari verí, že Lionel Messi zostane najlepším hráčom planéty ešte minimálne najbližšie dva roky. Jedným dychom však dodáva, že jeho brazílsky krajan Neymar bude určite Argentínčanovi šliapať na päty.

slovakia

left justify in out

Neymar sa stal najdrahšou letnou posilou FC Barcelona, do ktorého prestúpil zo Santosu za necelých 60 miliónov eur. Podľa Scolariho je tento prestup najlepším krokom, aký 21-ročný Neymar mohol urobiť.

"Som si istý, že Messi bude najlepším hráčom sveta ešte minimálne dva roky. Konečne však bude aj Neymar môcť Európe ukázať, že dokáže s loptou to čo Messi. Jeho prvý rok v Španielsku bude najmä o taktickej disciplíne, ktorej sa v Brazílii neprikladá veľká dôležitosť. Neymar sa však chce učiť a hrať na najvyššej úrovni, čo mu Barcelona určite poskytne," vyjadril sa Scolari.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies