Schwarzer bude podľa Mourinha tlačiť na Čecha

NETKY.SK • 13 Júl 2013, 12:06 • 2 min
Schwarzer bude podľa Mourinha tlačiť na Čecha

BANGKOK - Angažovanie futbalového brankára Marka Schwarzera do Chelsea môže pomôcť aj tímovej jednotke Petrovi Čechovi. Podľa trénera londýnskeho klubu Josého Mourinha 40-ročný Austrálčan zvýši konkurenciu na brankárskom poste a Čech bude mať väčšiu motiváciu na sebe pracovať.

slovakia

left justify in out

"Aj pri mojich predchádzajúcich trénerských zastávkach som vždy hovoril, že v tíme mám najlepšieho brankára na svete, ale potrebujem naňho zvýšiť tlak. Pre brankára je dôležité mať konkurenciu a motiváciu navyše. Navyše jeho náhradník musí byť v prípade potreby pripravený pomôcť tímu. Myslím, že Schwarzer všetky tieto predpoklady spĺňa. Je veľmi dobrým brankárom, má skúsenosti. Vhodne doplnil našu skupinu brankárov," povedal Mourinho. Chelsea je momentálne na hernom sústredení v thajskom Bangkoku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies