Schválenie príspevku pre Svetový pohár v Jasnej je na programe decembrového rokovania Fond na podporu športu

NETKY.SK • 8 December 2023, 08:09 • 2 min
Schválenie príspevku pre Svetový pohár v Jasnej je na programe decembrového rokovania Fond na podporu športu

Najbližšie zasadnutie fndu bude 14. decembra 2023, na jeho programe je aj schvaľovanie príspevku na organizáciu Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní Jasná.

slovakia

left justify in out

Fond na podporu športu je verejnoprávna inštitúcia zriadená na účel podpory výstavby modernizácie a rekonštrukcie športovej infraštruktúry národného významu a športovej infraštruktúry, ako aj podpory významných súťaží organizovaných na území Slovenskej republiky, informuje tlaćová správa Fondu.

Správna rada fondu na svojom zasadnutí vyjadrila kladné stanovisko k podpore podujatia Svetový pohár v zjazdovom lyžovaní Jasná 2024 a uložila kancelárii v spolupráci so žiadateľom doplniť žiadosť o všetky nevyhnutné súčasti. Kancelária fondu intenzívne komunikuje s organizátormi na doplnení všetkých potrebných podkladov a tí sú plne oboznámení s procesom schvaľovania žiadosti.

V zmysle schváleného plánu zasadnutí správnej rady Fondu na podporu športu, ktorá je najvyšší orgán fondu a riadi činnosť fondu a rozhoduje o všetkých záležitostiach fondu, je jej najbližšie zasadnutie naplánované na štvrtok 14. decembra 2023. Na programe zasadnutia je aj schvaľovanie príspevku na organizáciu Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní Jasná 2024, dodáva správa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: www.fnps.sk, Foto: Z vyhlásenia výsledkov Svetového poháru Jasná (www.worldcupjasna.sk)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies