Schumacherov syn Mick zasadne v apríli do kokpitu F1 ako testovací jazdec

NETKY.SK • 26 Marec 2019, 13:46 • 2 min
Schumacherov syn Mick zasadne v apríli do kokpitu F1 ako testovací jazdec

BRATISLAVA - Zo slov a teórii sa stávajú činy. Syn legendárneho jazdca F1 Mick Schumacher si za svoje jazdecké schopnosti v nižších sériách vydobil post jazdca pre testovacie jazdy pred VC Bahrajnu na okruhu Sakhir.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Micka čakajú dni, ktoré môžu rozhodnúť o jeho budúcej jazdeckej kariére. Neoficiálne zdroje zo stajne Alfa Romeo Racing hlásia, že pokiaľ sa testy vydaria a Mick ukáže svoj potenciál v monoposte pre tohtoročnú sezónu, v tej budúcej môže zasadnúť ako hlavný pilot Alfa Romeo Racing.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🗣🏭 Alfa Romeo Racing F1 Rumour Mill ⁣ ⁣ German magazine, Auto Motor und Sport, is reporting that Alfa Romeo will bring an upgrade to Bahrain which they expect will lift their performance over the upcoming weekend.⁣ ⁣ The upgrade is rumoured to be in relation to the floor of the car which was trialled in the second week of F1 Testing but failed to show the desired results. It’s believed that the upgrade has now been corrected and will be trialled in the upcoming weekend.⁣ _____________________________________________________________⁣⁣⁣ 🏢🏎🏎🇨🇭@sauberf1team⁣ 🏎🇫🇮@kimimatiasraikkonen⁣ 🏎🇮🇹@antogiovinazzi99⁣ 📸 Image produced by our good friend @stushotz⁣ _____________________________________________________________ ⁣⁣ ⁣⁣ #kimiraikkonen #kimi7 #finland #bwoah #antoniogiovinazzi #ag99 #italy #tuttipazzipergiovinazzi #alfaromeoracing #sauber #switzerland #getcloser #f1 #formula1 #ferrari #redbull #haas #tororosso #mclaren #mercedes #renault #williams #racingpoint #karting #speed #grandprix #racing #f1jokes ⁣#f1news #follow

Príspevok, ktorý zdieľa Alfa Romeo Racing - Sauber F1 (@alfaformulaone),

 

Syn sedemnásobného majstra sveta bude presne o týždeň 2. apríla najprv pre Ferrari a potom pre jej dcérsky tým Alfa Romeo testovať pohonné agregáty. "Samozrejme, som viac než nadšený a rád by som sa poďakoval obom tímom za túto príležitosť. Bude to jedinečný zážitok, na ktorý sa veľmi teším," vyjadril sa mladý Nemec pre agentúru DPA.

 

 

"Tipy, ako má jazdiť, mu rozhodne nemusím dávať," reagoval jazdec stajne Ferrari Sebastian Vettel. "Ale existujú aj iné veci, ktoré mu vzhľadom na väčšie skúsenosti viem posunúť. Najlepšie však bude to, ak si skúsenosti nazbiera sám." 

 

 

Mick Schumacher bude počas najbližšieho víkendu v Bahrajne debutovať v seriáli F2. Schumacher mladší je vlaňajší šampión v európskej F3, súčasťou jazdeckej akadémie Ferrari je od januára tohto roka.

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies