Saudskoarabský Al Nassr s Ronaldom remizoval v príprave s Interom Miláno 1:1

NETKY.SK • 27 Júl 2023, 16:15 • 2 min
Saudskoarabský Al Nassr s Ronaldom remizoval v príprave s Interom Miláno 1:1

OSAKA - Futbalisti saudskoarabského Al Nassr v základnej zostave s Cristianom Ronaldom uhrali aj v druhom zápase na predsezónnom turné v Japonsku remízu.

slovakia

left justify in out

 Vo štvrtkovom stretnutí v Osake hrali s finalistom Ligy majstrov Interom Miláno nerozhodne 1:1. Ronaldo nastúpil od začiatku zápasu, ale veľa toho v útoku nepredviedol, až na ďalekonosnú strelu z 25. minúty. V polčase išiel z ihriska dole, tréner Al Nassr Luis Castro urobil v prestávke viacero striedaní. Skóre otvoril v 23. minúte Abdulrahman Ghareeb, o vyrovnanie sa postaral krátko pred koncom prvého polčasu Davide Frattesi, pre ktorého to bol prvý gól po príchode do Interu zo Sassuola. 

V drese Al Nassr debutoval brazílsky obranca Alex Telles, ktorý rovnako ako Ronaldo zamieril do tímu po predchádzajúcom pôsobení v Manchestri United. Za Al Nassr nastúpil proti svojmu bývalému klubu chorvátsky stredopoliar Marcelo Brozovič.

Al Nassr predtým v rámci japonského turné remizoval v utorok s Parížom St. Germain 0:0.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR Foto: Daily Mail
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies