Šatan sa stretol s Vůjtkom, dohodli sa na ďalšej schôdzke

NETKY.SK • 5 Marec 2014, 15:05 • 2 min
Šatan sa stretol s Vůjtkom, dohodli sa na ďalšej schôdzke

BRATISLAVA - Šatan s Vůjtkom diskutovali o pohľade na udalosti posledných dvoch mesiacov.

slovakia

left justify in out

V stredu sa za prítomnosti prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Igora Nemečka stretli v Bratislave útočník Slovana Miroslav Šatan s reprezentačným trénerom Vladimírom Vůjtkom. Medzi šiestimi očami sa rozprávali o svojich pohľadoch na veci, ktoré sa udiali počas predchádzajúcich dvoch mesiacov. Dohodli sa aj na ďalšej schôdzke v najbližších týždňoch aj s generálnym manažérom slovenskej reprezentácie Ottom Sýkorom po jeho uzdravení. 


Miroslav Šatan sa nedostal do nominácie Slovenska na zimné olympijské hry do Soči, čo vyvolalo pod Tatrami veľké diskusie. Tréner Vůjtek po návrate od Čierneho mora povedal, že dlhoročný kapitán reprezentácie nemá zatvorené dvere do tímu a naznačil, že sa chce s hráčom stretnúť a porozprávať sa. "Mira si veľmi vážim. Nikdy som ho neurazil a nehovoril o ňom zle. Radi by sme sa s Igorom Nemečkom s ním stretli a vykomunikovali si niektoré veci. Chcel by som sa opýtať na nejaké záležitosti a čo si myslí do budúcnosti," povedal pred vyše týždňom Vladimír Vůjtek a na priamu otázku, či by bral Šatana do mužstva pre majstrovstvá sveta 2014 v Bielorusku, odpovedal: "Áno, samozrejme." 

 

Informáciu zverejnil web Slovenského zväzu ľadového hokeja.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies