Sasanka má pokračovanie

NETKY.SK • 2 Február 2012, 11:46 • 2 min
Sasanka má pokračovanie

Sasanka má pokračovanie

slovakia

left justify in out

img

Neznámy autor dnes zverejnil pokračovanie materiálu venovaného prepojeniu predsedu SaS Richarda Sulíka a podnikateľa Mariána Kočnera. Nová časť takzvanej Sasanky sa objavila na rovnakej stránke ako prvá časť a popisuje obdobie medzi októbrom a novembrom 2010, keď bol Sulík predsedom Národnej rady SR. Nové prepisy opäť poukazujú na udalosti okolo voľby generálneho prokurátora. Na aktualizáciu dnes poukázala spravodajská televízia TA3.
      "K prvým SMS sme sa veľmi podrobne vyjadrili. Dnes tie SMS nepriniesli nič nové, takže nevidíme dôvod nejako zvlášť to ďalej komentovať," reagovala hovorkyňa SaS Tatiana Tóthová.
      Prvé prepisy SMS komunikácie sa objavili 26. januára. Vzhľadom na to, že popisujú obdobie spred vyše roka, Sulík nevedel povedať, či sú pravé. Priznal pritom, že sa s Kočnerom v tomto období skutočne stretával. Odmietol však vyhodnotenie, ktoré obsahuje Sasanka. V ňom sa konštatovalo, že liberáli mohli mať skrytý záujem o opätovné zvolenie Dobroslava Trnku. Motívom strany mohol byť údajne aj záujem vymeniť predsedníčku vlády Ivetu Radičovú (SDKÚ-DS), ktorá sľubovala v prípade víťazstva Trnku odstúpiť z postu. Liberáli závery zverejnených dokumentov vtedy odmietli. "SaS vždy stála za predsedníčkou vlády, aj v situáciách, keď sa za ňu nepostavila ani vlastná strana," oponoval predseda SaS. Prepisy označil za pamflet, ktorý má zdiskreditovať stranu pred voľbami.
      Neznámy je aj pôvod prepisov. Slovenská informačná služba (SIS) konštatovala, že nie je pôvodcom uvedeného dokumentu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies