Sanitka vrazila do domu, zranila najmenej dvoch okoloidúcich

NETKY.SK • 22 Október 2019, 16:09 • 2 min
Sanitka vrazila do domu, zranila najmenej dvoch okoloidúcich

OSLO - Počas dnešného dňa sa udiala v nórskom hlavnom meste veľká dráma. Najmenej dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, ako do domu kúsok od nich narazila sanitka.

slovakia

left justify in out

Za volantom však nesedel sanitár, ani žiadny iný zamestnanec nemocnice. Vozidlo sa podarilo ukradnúť ozbrojenému mužovi, ktorý po snahe policajtov o jeho zastavenie utrpel niekoľko zranení.

 

img

 

Polícia vo svojom stanovisku k dopravnej nehode uviedla, že medzi osobami, ktorých sanitka zrazila, bol starší pár a žena s kočíkom. Ženu aj s jej deťmi boli záchranári nútení previezť do nemocnice. Nórska agentúra NTB oznámila, že v kočíku boli niekoľkomesačné dvojčatá. Jedno z nich muselo byť prevezené do nemocnice. 

 

img

 

Hovorca univerzitnej nemocnice v Osle Anders Bayer potvrdil, že sanitku im niekto ukradol. Tri osoby, ktoré sa vo vozidle nachádzali v čase krádeže, neutrpeli žiadne zranenia.

 

 

Svedkovia podľa nórskej televízie NRK povedali, že policajti strieľali do pneumatík sanitky a vodič streľbu opätoval. Motív mužovho konania zatiaľ nie je známy. Polícia takisto pátra po žene, ktorá mala byť priamom účastníčkou na tomto incidente.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies