Sanitka sa zrazila s kamiónom, na mieste zasahuje vrtuľník

NETKY.SK • 2 November 2017, 15:30 • 2 min
Sanitka sa zrazila s kamiónom, na mieste zasahuje vrtuľník

BRATISLAVA - Polícia dokumentuje dopravnú nehodu sanitky a nákladného auta, ktorá sa stala za obcou Kútniky smerom na Dolný Bar v okrese Dunajská Streda. Zranili sa pri nej štyri osoby.

slovakia

left justify in out

„Vodič nákladného auta pri odbočovaní pravdepodobne nedal prednosť v jazde sanitke so zapnutým výstražným zariadením. Podľa prvotných zistení došlo v sanitke k zraneniu štyroch osôb, vrátane prepravovaného pacienta,“ povedala Kredatusová.

 

Hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OSZZS) SR Alena Krčová doplnila, že pri nehode sa zranila trojčlenná posádka rýchlej lekárskej pomoci, ako aj pacientka, ktorú prevážali.

 

„Jej zranenia, poranený hrudník, si vyžiadali letecký prevoz do nemocnice v Galante. Lekár a záchranár sa zranili ťažko, lekár mal vážny úraz hlavy a hrudníka, záchranár poranený hrudník. Záchranárka utrpela fraktúru ramena. Kolegovia ich po ošetrení previezli do nemocnice v Dunajskej Strede,“ dodala Krčová.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies