Samsung údajne zvažuje spätné odkúpenie akcií

NETKY.SK • 22 Október 2015, 11:28 • 2 min
Samsung údajne zvažuje spätné odkúpenie akcií

SOUL - Spoločnosť Samsung Electronics údajne zvažuje spätné odkúpenie svojich akcií. Je to súčasťou širšej iniciatívy, ktorá smeruje k zvýšeniu hodnoty pre akcionárov. Informoval o tom vo štvrtok denník Korea Economic.

slovakia

left justify in out

Podľa dostupných informácií sa finanční riaditelia rôznych firiem v rámci Samsung Group v stredu stretli a diskutovali o možnostiach návratnosti investície. Firma Samsung Electronics a ďalšie spoločnosti s dostatkom hotovosti údajne zvažovali ako primárnu možnosť spätné odkúpenie akcií. Denník Korea Economic však neuviedol svoje zdroje. Spoločnosť Samsung situáciu zatiaľ nekomentovala. Akcie spoločnosti Samsung zatiaľ počas tohto roka oslabili o 3,6 %.


Samsung Electronics pôsobí aj na Slovensku prostredníctvom spoločnosti Samsung Electronics Slovakia. Tá má v Galante od roku 2002 najväčší závod na výrobu LED televízorov v Európe. 

(1 EUR = 1 292,65 KRW)
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies