Sabina Křováková mala na začiatku kariéry smolu na ľudí

NETKY.SK • 8 September 2015, 07:48 • 2 min
Sabina Křováková mala na začiatku kariéry smolu na ľudí

PRAHA - Česká speváčka Sabina Křováková, známa z tretieho ročníka Česko Slovenskej SuperStar (2013), priznala, že mala po speváckej súťaži spočiatku veľkú smolu na ľudí.

slovakia

left justify in out

„Mala som smolu na komplet celý tím vôkol mňa, veľmi som s tým bojovala. No našťastie som to vybojovala a teraz som spokojná,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA. „Dnes už totiž viem, že mám okolo seba ľudí, ktorým môžem veriť. Mám super kapelu, chytila som chalanov z konzervatória, ktorí sú nadšení pre rock, takže som šťastná,“ dodala spokojne 23-ročná speváčka.


Predchádzajúce skúsenosti ju však podľa jej slov veľa naučili. „Tým, že som na začiatku chytila zlých ľudí, veľa som sa naučila. Dnes už aspoň viem, čo a ako,“ usmiala sa. Skladať hudbu zo srdca bolo pre Křovákovú vždy prioritou. „Treba byť hlavne sám sebou. Príde mi lepšie, keď niekto hrá sám s kapelou niekde v opľutej skúšobni a dáva do toho srdce, ako keď okolo sedia producent, manažér a vydavateľ a všetci vášnivo debatujú, čo by bol najväčší kalkul. Človek by mal do toho, čo robí, dávať celú dušu,“ poznamenala.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies