S výtlkmi na cestách bojuje aj polícia

NETKY.SK • 24 Apríl 2013, 09:39 • 2 min
S výtlkmi na cestách bojuje aj polícia

BRATISLAVA - Do boja s výtlkmi sa pustila aj polícia a prijali opatrenia na zvýšenie bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky.

slovakia

left justify in out

Ide hlavne o miesta, kde sa opravujú výtlky na cestách a cieľom polície je zabezpečiť maximálnu priepustnosť tak, aby vodiči nepocítili dopravné obmedzenia vôbec alebo v čo najmenšej miere. "Dopravní inžinieri preto pri vydávaní stanovísk týkajúcich sa nutnosti dopravných obmedzení budú apelovať, aby cestný správny orgán vykonal stavebné práce a opravy v čo najkratšom čase. Ak to bude možné, aby sa opravy robili aj cez víkendy, či po pracovnom čase, ale najmä efektívne a rýchlo tak, aby sa nevytvárali kolóny a neboli dopravné kolízie", uviedla hovorkyňa Prezídia PZ Denisa Baloghová. Policajti budú vykonávať aj kontroly a zamerajú sa na plnenie podmienok. V prípade zistenia nedostatkov okamžite upozornia cestný správny orgán alebo správcu komunikácie, dodala Baloghová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies