S Kaliňákom priletí z Bruselu večer aj 27 Slovákov

NETKY.SK • 24 Marec 2016, 19:20 • 2 min
S Kaliňákom priletí z Bruselu večer aj 27 Slovákov

BRATISLAVA - Spoločne s ministrom vnútra SR Robertom Kaliňákom priletí dnes o 22:00 na Slovensko aj 27 Slovákov z belgického Bruselu, ktorí boli v utorok 22. marca terčom teroristických útokov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informoval hovorca ministerstva vnútra SR Petar Lazarov, lietadlo pristane na letisku Milana Rastislava Štefánika v Bratislave.


Podpredseda vlády a minister vnútra SR Robert Kaliňák dnes v poobedných hodinách odletel do Bruselu na mimoriadne zasadnutie ministrov vnútra a spravodlivosti EÚ. Hlavnou témou stretnutia bola mimoriadna situácia v Belgicku a jej dopady na ostatné členské štáty EÚ. "Vzhľadom na to, že v Bruseli sa nachádzajú občania Slovenskej republiky a potrebujú sa dostať po katastrofálnych udalostiach domov, majú možnosť priletieť dnes vo večerných hodinách spiatočným letom s Robertom Kaliňákom," uviedol Lazarov.


V utorok ráno Bruselom otriasli explózie na letisku Zaventen aj na stanici metra Maelbeek v blízkosti európskych inštitúcií. Bilancia útokov je najmenej 31 mŕtvych a približne 230 zranených. K zodpovednosti za útoky sa prihlásil tzv. Islamský štát.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies