Rýchliky do Banskej Bystrice budú pre práce na predmestí Bratislavy meškať 10 minút

NETKY.SK • 25 Apríl 2016, 12:07 • 2 min
Rýchliky do Banskej Bystrice budú pre práce na predmestí Bratislavy meškať 10 minút

BRATISLAVA - Stavebné práce na predmestí Bratislavy obmedzia počas najbližších dní jazdu ôsmich rýchlikov na trase z Bratislavy do Banskej Bystrice a späť. Meškať budú približne desať minút.

slovakia

left justify in out

Práce sa podľa hovorkyne Železničnej spoločnosti Slovensko (ZSSK) Jany Morháčovej uskutočnia od utorka 26. apríla do štvrtka 28. apríla 2016. "Rýchliky pôjdu medzi železničnou zastávkou Bratislava-Vinohrady a železničnou stanicou Bratislava-Vajnory náhradnou trasou cez železničnú stanicu Bratislava východ, čím vznikne meškanie približne 10 minút," opísala Morháčová.

 

Smerom z hlavného mesta do Banskej Bystrice budú takto dotknuté štyri rýchliky, a to Tekov s odchodnom z hlavnej stanice v Bratislave o 10.01 h, Bystrica s odchodom o 12.01 h, Urpín s odchodom o 14.01 h a rýchlik Slatina s odchodom z Bratislavy o 16.01 h.

 

V opačnom smere do Bratislavy to budú rovnako štyri vlaky, a to rýchlik Tajov s odchodom z Banskej Bystrice o 6.35 h, Sitno s odchodom o 8.35 h, Tekov s odchodom o 10.35 h a rýchlik Bystrica s odchodom o 12.35 h.

 

Zároveň budú tieto rýchliky na železničnej zastávke Bratislava-Vinohrady zastavovať na iných nástupištiach ako obvykle. "Umiestnenie vlakov bude oznámené staničným rozhlasom a uvedené na svetelných informačných tabuliach," doplnila Morháčová. ZSSK sa podľa jej slov cestujúcim ospravedlňuje za problémy spôsobené obmedzeniami.

 

Výluku realizuje správca koľajníc Železnice Slovenskej republiky (ŽSR). Dôvodom sú rekonštrukčné a stavebné práce medzi odbočkou Močiar – Bratislava hlavná stanica.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies