Výrobcovia hračiek menia detské kresby na plyšové hračky

NETKY.SK • 28 Máj 2019, 13:43 • 2 min
Výrobcovia hračiek menia detské kresby na plyšové hračky

Všetky deti sa snažia nakresliť, čo ich veľká fantázia vykúzli, s použitím čo najviac farieb, ako by chceli. A zatiaľ čo niektorí rodičia môžu hrdo zavesiť farebné diela na svoje chladničky a steny, zvyčajne je to všetko, čo môžeme urobiť, aby sme pochopili a ocenili ich úsilie.

slovakia

left justify in out

Niekto však prišiel s myšlienkou vziať všetky roztomilé, podivné a zdanlivo nezmyselné kresby detí do plných ekvivalentov reálneho života. A výsledky sú veľmi pôsobivé.

 

 

Spoločnosť Budsies bola založená v roku 2013 Alexom Furmanským, ktorý bol inšpirovaný kresbami mladšej sestry. Potom, čo videl kresbičky jeho malej sestry Michelle pomyslel si: "Čo keby som zmenil kresbu naplyšákov, ktoré by takto dostali iný rozmer?”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@asparkleofgenius has a little artist in her home who loves to spend her time creating. When she knew that her art was coming to life, she couldn't wait to get her Budsies Plush in the mail. ⠀ .⠀ Here is what Melissa said in her Budsies review - ⠀ "I really think that it makes it more special to a child when it is created from a piece of their personal artwork. As a parent, it is so much fun to see how excited your child gets when they are able to see that their artwork is a custom stuffed animal. The process of making a Budsies was seamless and easy." ⠀ .⠀ .⠀ Bring your artist's drawing to life today at Budsies.com!⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #Budsies #Artwork #YoungArtists #YoungArt #imagination #imaginationstation #artworktolife #papercrafts #kidsdrawing #youngdrawing #juniorartist #artsandcrafts #momsofig #dadsofig #mommyblogs #daddyblogs #magic ⠀ ⠀

Príspevok, ktorý zdieľa Budsies (@budsies),

 

To ho viedlo k "požičaniu si” jednej z Michelliných kresieb, jeden pes tvor s menom Dongler, a to sa zmenilo na plyšové zvieratko. A s prvým “Budsie” plyšákom sa táto myšlienka pretvorila v skutočnosť.

 

 

"Na začiatku bola väčšina objednávok kresieb detí, čmáranice a iných umeleckých diel,” zástupca Budiesies Melissa informovala Bored Panda. 

 

 

"Teraz vidíme všetko od detského prvého kreslenia až po detailné originálne postavy, postavy autorov, maskotov športových tímov a ďalšie. Myšlienka je naozaj neobmedzená a to je to, čo robí spoločnosť Budsies tak výnimočnou,” dodala.

 

 

Ich stránky tvrdia, že od prvej hračky v roku 2013 vyrobili viac ako 76 000 kusov. Ľudia z viac ako 60 krajín si objednali svoje vlastné. 

 

 

Budsies stránky v súčasnej dobe ponúkajú vlastné plyšáky, ktoré začínajú na cene 99 dolárov. Konečné náklady závisia od toho, aký typ požadujete, od veľkosti a detailov. Hračky môžu byť vyrobené zo super mäkkého plyšu alebo môžu obsahovať umelé kožušiny a vlastné výšivky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies