Russell Brand sa stal otcom

NETKY.SK • 8 November 2016, 08:14 • 2 min
Russell Brand sa stal otcom

LONDÝN - Anglický komik, herec, moderátor a spisovateľ Russell Brand a jeho snúbenica, modelka Laura Gallacher sa stali rodičmi. Štyridsaťjedenročný umelec to prezradil v nedeľu počas stand-up vystúpenia v Nottinghame. Pre britský denník Daily Mirror to uviedol jeden z návštevníkov.

slovakia

left justify in out

"Sledoval čas, aby skončil pred 21:00, pretože povedal, že sa ponáhľa za svojou priateľkou, ktorá práve porodila. Nepovedal však, či majú chlapca alebo dievča," uviedol Daniel Crann. Iný, nemenovaný zdroj pre Daily Mirror zas potvrdil, že dvojici sa narodilo dieťa koncom minulého týždňa. Hovorcovia páru sa zatiaľ k týmto správam nevyjadrili.

 

Brand a Gallacher začali spolu po prvý raz chodiť ešte v roku 2006, herec sa však potom v októbri 2010 oženil s americkou speváčkou Katy Perry. Už v decembri 2011 však podal žiadosť o rozvod a v júli nasledujúceho roka súd ich manželstvo oficiálne ukončil. Brand potom tvoril pár napríklad aj s Jemimou Khan, s ktorou sa rozišiel vlani a následne sa dal znova dokopy s Gallacher. Správy o jej tehotenstve sa po prvý raz objavili už v máji, herec ich však potvrdil až začiatkom júla.

 

Russell Edward Brand sa vo Veľkej Británii preslávil v roku 2004 ako moderátor reality show Big Brother's Big Mouth. O štyri roky neskôr sa jeho meno začalo skloňovať i v USA vďaka účinkovaniu v komédii Kopačky (2008). Svoj hlas prepožičal Nefariovi v animákoch Ja, zloduch (2010) i Ja, zloduch 2 (2013) a objavil sa aj vo filmoch Dostaň ho tam! (2010), Arthur: Ťažký život milionára (2011) či Rock of Ages (2012). Je známy tiež svojím špecifickým štýlom obliekania, výstredným správaním a kontroverzným humorom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies