Rušná noc pri Košiciach: Vodič zišiel z cesty a prevrátil sa na strechu, nehodu neprežil

NETKY.SK • 14 Marec 2014, 09:07 • 2 min
Rušná noc pri Košiciach: Vodič zišiel z cesty a prevrátil sa na strechu, nehodu neprežil

KOŠICE – Rušnú službu mali vo štvrtok a v noci košickí hasiči, ktorí absolvovali až 17 výjazdov. Ako dnes ráno informoval dôstojník operačného strediska František Rusnák, popoludní zasahovali pri tragickej dopravnej nehode pri obci Zlatá Idka (okres Košice-okolie).

slovakia

left justify in out

Vozidlo Peugeot z dosiaľ neznámych príčin zišlo z cesty a prevrátilo sa na strechu. Hasiči museli pasažierov vyslobodiť pomocou hydraulických nožníc. Vodič, 36-ročný Marek H., zahynul, spolujazdec vyviazol s ľahšími zraneniami. Príčinu nehody vyšetruje polícia.

 

Večer pred ôsmou hasičom nahlásili požiar garáže vo dvore rodinného domu v košickej mestskej časti Ťahanovce. Garáž už bola v treťom štádiu horenia. Požiar spôsobil majiteľovi škodu za približne 15 000 eur. Hasiči uchránili hodnoty za 10 000 eur. 

 

Krátko pred desiatou večer štartovali hasiči k požiaru v areáli zberných surovín v Krásnej nad Hornádom. Horelo zariadenie na drvenie kovového šrotu. Na mieste zasahovali 14 hasičov s technikou. Ako zistili, horeli dve sacie potrubia okolo dopravníka a drviča. Podľa odhadu požiar spôsobil škodu za približne 20 000 eur, hasiči uchránili hodnoty za 2 milióny eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies