Rumunskú princeznú obvinili za kohútie zápasy: Na nohách mali pripevnené čepele!

NETKY.SK • 17 August 2013, 06:23 • 2 min
Rumunskú princeznú obvinili za kohútie zápasy: Na nohách mali pripevnené čepele!

PORTLAND - Princeznú Irinu, dcéru posledného rumunského kráľa, postavili v piatok pred americký súd pre obvinenia z prevádzkovania kohútích zápasov. Informovala o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Podľa obžaloby Irina spolu s manželom - bývalým zástupcom miestneho šerifa - usporiadali na ich ranči v americkom štáte Oregon najmenej desať derby, pri ktorých majú zápasiaci kohúti na nohách pripevnené čepele. Princeznina dcéra z predchádzajúceho manželstva Angelica Kreugerová však tvrdí, že jej 60-ročná matka miluje zvieratá a nikdy by sa v takýchto aktivitách neangažovala.

Ak ju súd uzná vinnou, môže stráviť za mrežami aj päť rokov. Princezná čelí obvineniam z organizovania ilegálnych hazardných hier a z porušenia federálneho zákona o ochrane zvierat. John Wesley Walker vyhlásili za nevinných. Sudca súhlasil s ich prepustením z väzby pod podmienkou, že budú nosiť GPS náramky a zostanú v oblasti svojho bydliska. Samotný súdny proces sa začne 15. októbra a má potrvať dva týždne. Irina (60) sa narodila v roku vo Švajčiarsku, kde sa jej dnes už 91-ročný otec uchýlil po úteku z Rumunska. Princezná žije v Spojených štátoch od roku 1983. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies