Dvadsať rokov tipoval muž rovnaké čísla: Teraz vyhral milióny

NETKY.SK • 30 August 2019, 19:09 • 2 min
Dvadsať rokov tipoval muž rovnaké čísla: Teraz vyhral milióny

Kto si počká, ten sa dočká. A platí to aj v lotérii. Kanaďan Bon Truong tipoval takmer dvadsať rokov pravidelne rovnaké čísla a teraz sa konečne dočkal. Sedem výherných čísiel mu prinieslo rozprávkovú výhru.

slovakia

left justify in out

Bon Truong z Edmontonu pravidelne tipoval rovnaké čísla v lotérii Lotto Max počas takmer dvadsiatich rokov. Sedem šťastných čísel si vybral na základe spojitosti s narodeninami rodinných príslušníkov. A práve kombinácia čísel 2, 3, 4, 8, 9, 20 a 30 sa v októbri minulého roka stala víťaznou. 

 

Celkom 60 miliónov kanadských dolárov si však víťaz vyzdvihol až teraz

 

"Všetky tie čísla pre mňa majú význam. Opakoval som ich neustále dookola," hovorí Truong, ktorý sa do Kanady prisťahoval z Vietnamu v sedemdesiatych rokoch minulého storočia.

 

 

"Premýšľal som, čo to urobí s našou rodinou. Chcel som si byť istý, že na to budeme dostatočne pripravení," vysvetľuje čakanie na vyzdvihnutie výhry.

 

Milióny plánuje Trong investovať predovšetkým do zabezpečenia budúcnosti. "Prvé, čo som si pomyslel, bol fakt, že si môžem kúpiť úplne všetko," hovorí. Po dôkladnom premyslení však začne kúpou nového domu a vezme rodinu na dovolenku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies