Rumunky pri výmene peňazí okradli pracovníčku v zmenárni

NETKY.SK • 21 August 2014, 12:41 • 2 min
Rumunky pri výmene peňazí okradli pracovníčku v zmenárni

BRATISLAVA/TRENČÍN - Dve Rumunky vo veku 31 a 44 rokov okradli pri zamieňaní peňazí pracovníčku jednej trenčianskej zmenárne.

slovakia

left justify in out

Onita a Sava mali toľko drzosti, že sa o pár hodín znovu vrátili. Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, Rumunky opakovane zamieňali rôzne meny, najskôr chceli vymeniť eurá na české koruny, potom na doláre a následne zase na kanadské doláre. Pracovníčka si všimla, že staršia zo žien si doláre schovala do rukáva. Zobrala jej ich, no keď odišli zistila, že prišla o 16-tisíc českých korún. Cudzinky sa o pár hodín vrátili znovu, chceli zameniť české koruny na eurá. Pracovníčka privolala policajtov, obidve ženy zadržali a obvinili z krádeže a pokusu krádeže. Rumunky si neželali, aby bol o ich zadržaní vyrozumený zastupiteľský úrad, obe zo Slovenska vyhostili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies