Rooney sa po zverejnení fotiek z bujarej oslavy ospravedlnil

NETKY.SK • 17 November 2016, 09:31 • 2 min
Rooney sa po zverejnení fotiek z bujarej oslavy ospravedlnil

LONDÝN - Kapitán anglickej futbalovej reprezentácie Wayne Rooney sa musel za svoje správanie opäť ospravedlňovať.

slovakia

left justify in out

Po problémoch týkajúcich sa pravidelnej hernej vyťaženosti v anglickom klube Manchester United a horlivých diskusiách o jeho ďalšej budúcnosti dostali 31-ročného útočníka do problémov fotografie bulvárneho denníka The Sun, na ktorých pózoval opitý. "Aj keď mal v tom čase celý káder voľno, Wayne plne chápe, že pre človeka v jeho pozícii sú zverejnené fotky nemiestne. Dnes sa v súkromí rozprával s Garethom Southgateom a Danom Ashworthom (dočasný tréner reprezentácie Anglicka a technický riaditeľ národného tímu, pozn.) a vyjadril svoje bezvýhradné ospravedlnenie. Ospravedlňuje sa aj všetkým mladým fanúšikom, ktorí videli predmetné fotografie," napísali Rooneyho manažéri vo vyhlásení.


Po piatkovom triumfe Angličanov nad Škótmi (3:0) v kvalifikácii o postup na MS 2018 Rooney bez pozvania vošiel na svadobnú hostinu, ktorá sa konala v hoteli Grove v Hertfordshire, kde bol v tom čase ubytovaný anglický tím. "Svadobní hostia potvrdili, že sa bavil do piatej ráno," píše The Sun. "Nebol schopný dostať zo seba súvislú vetu či tancovať, nedokázal sa udržať na nohách. Nikto z nás nemohol uveriť, že toto je kapitán Anglicka," povedal jeden z prítomných.


Kouč Angličanov Southgate naďalej trvá na tom, že Rooney nehral v utorňajšom prípravnom zápase Anglicka proti Španielsku (2:2) pre menšie zranenie kolena, medzi zverejnením fotografií a útočníkovou absenciou vraj nie je nijaký súvis. Anglická futbalová asociácia FA v stredu informovala o tom, že prehodnotia pravidlá pre hráčov týkajúce sa trávenia ich voľného času medzi reprezentačnými stretnutiami. "Každý člen tímu je zodpovedný za to, aby sa choval primerane za každých okolností," uviedla FA vo vyhlásení.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies