Ronaldov gólový návrat, od Realu chce desaťročnú zmluvu

NETKY.SK • 11 September 2016, 14:43 • 2 min
Ronaldov gólový návrat, od Realu chce desaťročnú zmluvu

MADRID - Cristiano Ronaldo sa po zranení, ktoré utrpel v júli vo finále EURO 2016, vrátil na futbalové trávniky vo veľkom štýle.

slovakia

left justify in out

Portugalský útočník už v 6. minúte po prihrávke Garetha Balea otvoril skóre sobotňajšieho súboja španielskej La Ligy Real Madrid - Osasuna Pamplona a odštartoval tým kanonádu domáceho tímu. "Biely balet" už po hodine hry viedol vysoko 5:0, napokon zvíťazil 5:2, zaznamenal v tejto sezóne tretí ligový triumf za sebou a je na čele tabuľky.

 

Real dosiahol pod vedením trénera Zinedina Zidana 15. ligové víťazstvo v rade, čím vyrovnal rekordnú klubovú sériu zo sezóny 1960/61. Ronaldo vydržal na ihrisku do 66. minúty, keď ho vystriedal Francúz Karim Benzema. "Po fyzickej stránke som sa cítil dobre, mohol som bez problémov odohrať aj plných 90 minút. V niektorých momentoch som mal akoby trochu strach, čo je však normálne po takej dlhej hernej pauze. Som opäť fit, znovu som vo futbalovom kolotoči, dokázal som navyše skórovať, takže si myslím, že to bolo perfektné," vyznal sa Ronaldo pre španielske médiá.

 

Majster Európy po zápase takisto naznačil, že by rád uzavrel s Realom nový dlhodobý kontrakt a svoju profesionálnu kariéru tak zavŕšil v drese madridského veľkoklubu. "Keby som bol prezidentom Realu, dal by som sám sebe desaťročnú zmluvu," poznamenal 31-ročný kanonier, ktorého súčasný kontrakt vyprší v roku 2018. "Momentálne neuvažujem o ničom inom v mojej kariére. Jediné, čo chcem, je uzavrieť ju v drese Realu. Je to najväčší klub na svete a ten by mal mať najlepších hráčov," vyhlásil.

 

Ronaldo sa vyjadril aj k slovám bývalej opory FC Barcelona Xaviho. Španielsky stredopoliar nedávno naznačil, že Lionel Messi je lepší futbalista než hviezda Realu. "Xavi nikdy nezískal Zlatú loptu, ja ich mám tri," konštatoval.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies