Román González do tréningového exilu v Kostarike

NETKY.SK • 21 Marec 2016, 13:12 • 2 min
Román González do tréningového exilu v Kostarike

MANAGUA - Najlepší profesionálny boxer súčasnosti naprieč hmotnostnými kategóriami Román González presťahoval svoj tréningový kemp z domovského mesta Managua v Nikarague do Kostariky.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný "El Chocolatito" sa chce pred obhajobou titulu organizácie WBC v mušej hmotnostnej kategórii (23. apríla 2016 v The Forum v kalifornskom Inglewoode proti Portoričanovi McWilliamsovi Arroyovi) vyhnúť akýmkoľvek potenciálnym rozptýleniam. "Dáva to zmysel, nová lokalita mi umožňuje dokonalé sústredenie. Aj naďalej chcem rozdávať radosť fanúšikom i médiám," povedal González pre zámorský server ESPN. O spomenutý honor najlepšieho pästiara sveta sa v budúcnosti môže uchádzať 22-ročný Japonec Naoja Inoue. Na mladíka s prezývkou "monštrum" čaká 8. mája 2016 v tokijskom Ariake Coliseum Mexičan David Carmona. Inoue, ktorý už v nízkom veku získal majstrovské opasky v dvoch rôznych divíziách, skúsi obhájiť titul verzie WBO v ľahkej bantamovej váhe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies