Rokovania Euroskupiny s Gréckom boli neúspešné

NETKY.SK • 17 Február 2015, 07:01 • 2 min
Rokovania Euroskupiny s Gréckom boli neúspešné

ATÉNY - Rokovania Euroskupiny s Gréckom podľa vyjadrenia z kruhov aténskej vlády stroskotali. Informovala o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Stroskotanie rozhovorov neskôr potvrdila aj Európska únia. "Dnes nemôže prísť k žiadnej dohode," uviedol zdroj z gréckej vlády. Požiadavky "niektorých kruhov" z Euroskupiny sú podľa tohto zdroja "nelogické a neakceptovateľné". Tieto kruhy, čím sa myslí šéf Euroskupiny Jeroen Dijsselbloem, totiž trvajú na tom, aby grécka vláda do detailov presadila dohodnutý úsporný program.
      

"To, čo sa prezentovalo (na zasadnutí Euroskupiny), sa odlišuje od dohôd medzi premiérom Alexisom Tsiprasom a šéfom Euroskupiny Dijsselbloemom," uviedol zdroj z gréckej vlády. Úsporný program podľa zdroja stroskotal a už neplatí, takže ďalej o ňom diskutovať je "stratou času".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies