Rodman nie je alkoholik, len si upratuje vnútro

NETKY.SK • 15 Február 2014, 15:36 • 2 min
Rodman nie je alkoholik, len si upratuje vnútro

MIAMI - "Potreboval som sa vyventilovať zo všetkých vecí, ktorými som prešiel. Bolo toho na mňa priveľa," skonštatoval 52-ročný bývalý basketbalista.

slovakia

left justify in out

Americký basketbalový búrlivák Dennis Rodman je v odvykacom centre primárne na to, aby prehodnotil svoj život, nie skončil s alkoholom.

 

"Potreboval som sa vyventilovať zo všetkých vecí, ktorými som prešiel. Bolo toho na mňa priveľa," skonštatoval 52-ročný Rodman telefonicky z Miami. Spomenul aj svoju nedávnu kontroverznú misiu do KĽDR, kde v rámci exhibičného zápasu zbližovacieho typu spieval "Happy Birthday" miestnemu lídrovi Kim Čong-unovi. Teraz predznamenal: "Budem sa vracať do rehabilitačného zariadenia raz za pol roka, nech zistím, ako na tom som." Rodman vyvolal rozruch, keď na adresu amerického kresťanského misionára Kennetha Baea väzneného severokórejským režimom pre CNN povedal, že si trest odňatia slobody na 15 rokov zaslúžil. 

 

Päťnásobný šampión NBA, ktorý ani po odchode zo súťažných paluboviek nestratil povesť rozporuplnej celebrity, na margo prípadnej závislosti vyhlásil: "Nie som alkoholik. Nepotrebujem piť. Nemusím nič. Chce si akurát upratať vnútro, to je všetko." 

 

Rodman skonštatoval, že sa do KĽDR plánuje vrátiť: "Ľudia tam nie sú zlí." Američan dodal, že vlaňajšiu príležitosť zahrať si v predmetnej ázijskej krajine považuje za poctu a historickú udalosť. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies